.

.

НА PHLX 1SMB5914BT3G 1SMB5914B Серија 550 mW 200 м 3.6 V SMT Zener Напонски Регулатор - 2500 item(s)

НА PHLX 1SMB5914BT3G 1SMB5914B Серија 550 mW 200 м 3.6 V SMT Zener Напонски Регулатор - 2500 item(s)

евалуација:

DEN 8797.20
Од стока
Во магацинот

Power Dissipation Limit-Max : 550 m W.Working Voltage-Околија : 3.6 V. Forward Current : 200 m A.Forward Voltage : 1.5 V. Reverse Current Max : 75 µA. 1 SMB5914 B Серија 550 m W 200 м 3.6 V SMT Zener Напонски Регулатор * * * * * * * За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Детални спецификации

Додатоци на производи