.

.

CTBAIER NP22LP Hight Квалитет Замена Проектор Светилка за NEC PH1000U PX700U PX700W2 PX750U PX750U2 PX800X PX800X2 PX700W

CTBAIER NP22LP Hight Квалитет Замена Проектор Светилка за NEC PH1000U PX700U PX700W2 PX750U PX750U2 PX800X PX800X2

евалуација:

DEN 2949.36
Од стока
Во магацинот

Овој производ е комплетен светилка модул со домување, кои лесно може да се замени по проекторот е исклучен.Собирање на податоци кои се генерираат кога сијалица работи, а со користење на високо-квалитетни суровини и материјали, во комбинација со професионална технологија на производство искуство, нашите производи може да ги исполни употреба на повеќе сценарија и целосно да ги исполнува потребите на корисниците.Преку постојано подобрување и иновации, компании тест светилки во различни серии и различни средини.Компатибилен Модел : За NEC NP-PX700 W NP-PX750 U NP-PX750 U2 NP-PX800 X PH1000 U PH1000 U PX700 W PX700 W2 PX700 WG PX750 U PX750 U2 PX800 X PX800 X2 Проектор крушка светилка. На сијалицата усвојува нова генерација на+ lampwick, и е опремен со високи перформанси матрица светлина контрола.Замена на филтер редовно.Таа има многу години на индустријата искуство.Компатибилни модели : за NEC NP-PX700 W NP-PX750 U NP-PX750 U2 NP-PX800 X PH1000 U PH1000 U PX700 W PX700 W2 PX700 WG PX750 U PX750 U2 PX800 X PX800 X2.Не отстранувате одеднаш за време на употреба.Не отстранувате одеднаш за време на употреба.

Детални спецификации

Додатоци на производи