.

.

iMBAPrice (3-Pack) DBVC-1 Екстра Должност Во Замена-Употребата на Маска за Arlington DBVR1C/DBVS1C/DBVM1C/60VC 1-Банда (Вертикална) во Кутија Електричниот Штекер Кутија - Јасно

iMBAPrice (3-Pack) DBVC-1 Екстра Должност Во Замена-Употребата на Маска за Arlington DBVR1C/DBVS1C/DBVM1C/60VC

евалуација:

DEN 503.76
Од стока
Во магацинот

Замена на Капакот, 1-Банда, Вертикална, Јасно, За Употреба со Водоотпорна-Во-Користење Кутија.DBVC-1 Вертикална Вдлабнати Електрични Кутија Замена Покритие за Inbox Електрични Кутии, 1-Банда, Јасно, 1-Пакет.Дополнителни Карактеристики : УВ Оценет Пластика за Долго Отворено Живот.Димензија : 3.42"x 0.37"x 5.65" ги Исполнува 2014 NEC Дел 406.9; за заштита на надворешноста места за кои е потребно користење на екстра-должност водоотпорна додека се-во-користете маска за сите отворено 15 или 20 AMP кутиите на двата краја.Компатибилен Листата : DBVR1 C, DBVS1 C, DBVM1 C, DBVME1 C, DBVMA1 C, DBVR131 C, DBVR141 C, DBVR151 C, DBVR171 C.i MBAPrice нуди екстра должност во замена-употребата на маска за Arlington која има димензија на 3.42"x 0.37"x 5.65" ги исполнува 2014 NEC дел 406.9. Компатибилен Листата : . 1. DBVR1 C, DBVS1 C. 2. DBVM1 C, DBVME1 C. 3. DBVMA1 C, DBVR131 C. 4. DBVR151 C, DBVR171 C. 5. DBVR141 C.Големина На Располагање : .

Детални спецификации

Додатоци на производи