.

.

Нова Златна Замена Полначот База за Philips HX9500 HX9911 HX9924 HX992B HX992W HX993W HX9944 HX9957/51HX9964 HX9974 HX9984 HX9985 110-240V

Нова Златна Замена Полначот База за Philips HX9500 HX9911 HX9924 HX992B HX992W HX993W HX9944 HX9957/51HX9964

евалуација:

DEN 935.76
Од стока
Во магацинот

Компатибилна со следниве Sonicare модели : Diamond Clean HX9500 HX9911/05 HX9924 HX992 B HX992 P HX992 W HX993 W HX993 P HX993 I HX993 B HX993 S HX9944 HX9957/51 HX9954/56 HX9957/58 HX9964/55 HX9974/26 HX9984/19 HX9984/48 HX9985/01 100-240 V 50/60 Hz 0.4 -1.6 W. Овој полнач НЕ се Компатибилни со : HX9340, HX9350, HX9360, HX9342, HX9382, HX9352, HX9332, HX9362. Влез : 100-240 V 50/60 Hz .Излез : 0.05 На -1.3 W .Тоа може да се користи безбедно во светот.Тоа е светла и лесна за користење при патување.Оваа замена на полначот на база Компатибилна За Philips sonicare Апарат Компатибилен with Diamond Clean HX9500 HX9911/05 HX9924 HX992 B HX992 P HX992 W HX993 W HX993 P HX993 I HX993 B HX993 S HX9944 HX9957/51 HX9954/56 HX9957/58 HX9964/55 HX9974/26 HX9984/19 HX9984/48 HX9985/01 100-240 V 50/60 Hz 0.4 -1.6 W Влез : 100-240 V 50/60 Hz .Излез : 0.05 На -1.3 W.

Детални спецификации

Додатоци на производи