.

.

Плоштад Д - XPSMCMME0000 - Квадрат D XPSMCMME0000 Мемориската Картичка, 2 mm Ширина, 21.5 mm Висина 18 мм Длабочина, 512 MB, SDRAM Меморија, со Мемориска Картичка

Плоштад Д - XPSMCMME0000 - Квадрат D XPSMCMME0000 Мемориската Картичка, 2 mm Ширина, 21.5 mm Висина 18 мм Длабочина,

евалуација:

DEN 1531.20
Од стока
Во магацинот

XPSMCMME0000 Плоштадот D XPSMCMME0000 Мемориската Картичка, 2 mm Ширина, 21. XPSMCMME0000 Плоштадот D XPSMCMME0000 Мемориската Картичка, 2 mm Ширина, 21.5 mm Висина 18 мм Длабочина, 512 MB, SDRAM Меморија, Со Мемориска картичка Спецификација за Производ Сосема Плоштадот развој од страна на Schneider Electric Бродови Товар Нема Бродови Земјата.Право на забрзана испорака Yes.

Детални спецификации

Додатоци на производи