.

.

COLIBYOU 200 Мали Метални Лабава Челик Серпентина Извори Асортиман Комплет

COLIBYOU 200 Мали Метални Лабава Челик Серпентина Извори Асортиман Комплет

евалуација:

DEN 262.80
Од стока
Во магацинот

200 МАЛИ МЕТАЛНИ ЛАБАВА ЧЕЛИК СЕРПЕНТИНА ИЗВОРИ АСОРТИМАН КОМПЛЕТ Спецификација 200 Парче Лабава Пролет.Асортиман Комплет.Одлично За Pinball Машина Капка Цели; Пераи И Повеќе.Компресија.Извори Вклучуваат : 9/32 X 1/2" 1/4" X 13/32" 7/32" X 11/16" 3/8" X 5/8" 3/8" X 3/4" 9/32"".X 3/4 23/64" X 1-3/8" 7/32" X 1-1/2" Продолжување Извори Вклучуваат : 13/64" X 13/16" 7/32"".X 1 1/4" X 7/8" 5/16" X 1-1/8" 5/16" X 1-1/4" 5/16" X 1-3/4" 11/32" X 1-27/32" 9/32" X 2-13/".

Детални спецификации

Додатоци на производи