.

.

XiKe 8 Pack 1/2 Roller Ball Трансфер Лежишта, што се Користи за Ролери Стојат, Пренос на Опрема и преносен Систем CYB Тип.

XiKe 8 Pack 1/2 Roller Ball Трансфер Лежишта, што се Користи за Ролери Стојат, Пренос на Опрема и преносен Систем

евалуација:

DEN 244.56
Од стока
Во магацинот

✔ 1/2" топката трансфер лежишта, погоден повеќе работа сценарија. ✔ Прецизно и со минимум напор во која било насока. ✔ Печат домување и тешко јаглерод челични топки. ✔ Една единица / 11 lbs максимално оптоварување на Ригорозно да се тестираат. ✔ Стручно - Професионално имајќи производство започна во 1945 година. Лагери тип избор и поврзани информации.Повеќе пакет количина и различни видови.Вкупно замена на комплет за поправка механички.Нов производ за истражување и развој.На теренот се пресметува со делење на narrowest димензија од 3.5, јас.e.ако narrowest димензија е 350mm поделена со 3.5 = 100mm теренот помеѓу топката центри.Ова осигурува 3 топката единици се секогаш под narrowest димензија на товар во било кое време.Тежината на член да се пренесат треба да бидат поделени по 3. Резултатот ќе им даде на максималното оптоварување секое топче ќе ги сноси.За било точно да се израмнат или флексибилни површина, голем број поголем од 3, може да се користат.Површинска цврстина и состојбата на член треба да се земат предвид за да се избегне топката единица пенетрација.

Детални спецификации

Додатоци на производи