.

.

Anyray A1868Y (1-Крушка) Јасно MR11 12Volt 10Watt Прецизност Халоген Рефлектор Оптички Влакна Сијалица 10W 12V

Anyray A1868Y (1-Крушка) Јасно MR11 12Volt 10Watt Прецизност Халоген Рефлектор Оптички Влакна Сијалица 10W 12V

евалуација:

DEN 286.80
Од стока
Во магацинот

(1-Крушка ) Јасно MR11 12 Volt 10 Watt Прецизност Халоген Рефлектор Оптички Влакна Сијалица 10 W 12 V Anyray A1868 Y.Оптички влакна Новогодишни Елки, Влакна-Оптика, Пејсажи Осветлување, подни светилки, Тавански Светилки.База - GU4 ( Bi-Pin) и (4 Милиметри помеѓу Игли).Со Поклопец На Леќите / Рефлектор - Оптички Влакна Сијалица Потоп Светлината.Висока Осветленост и Енергетски ефикасни сијалица / Anyray.Anyray A1868 Y (1 - крушка ) Јасно MR11 12 Volt 10 Watt Прецизност Халоген Рефлектор Оптички Влакна Сијалица 10 W 12 V Оптички Влакна Новогодишни Елки, Влакна-Оптика, Пејсажи Осветлување, подни светилки, Тавански Светилки.

Детални спецификации

Додатоци на производи