.

.

SOLA HEVI ДОЛЖНОСТ E150E ЗА ИНДУСТРИСКА КОНТРОЛА ТРАНСФОРМАТОР.

SOLA HEVI ДОЛЖНОСТ E150E ЗА ИНДУСТРИСКА КОНТРОЛА ТРАНСФОРМАТОР.

евалуација:

DEN 438.00
Од стока
Во магацинот

Цена За : Секој Примарен Напон : 2 x 120 V Средни Напони : 1 x 24 V Моќ Оценка : 150 VA Приклучок Тип : (Не е Применливо) Надворешни Длабочина : 4.48" Надворешни Висина : 3.89" Надворешна Ширина : 4.5" Влезен Напон : 240 VAC Серија : SBE Ro HS Согласност : Да.SOLA HEVI ДОЛЖНОСТ E150 E ЗА ИНДУСТРИСКА КОНТРОЛА ТРАНСФОРМАТОР.

Детални спецификации

Додатоци на производи