.

.

ДДП 2 ПАРЧИЊА ЗАГРАДАТА ВИСИНА МЕРАЧ ЦРВЕНО & СИНА БОЈА ОД 3,5 ММ-5ММ 018 & 022 ОРТОДОНТСКИ ИНСТРУМЕНТИ

ДДП 2 ПАРЧИЊА ЗАГРАДАТА ВИСИНА МЕРАЧ ЦРВЕНО & СИНА БОЈА ОД 3,5 ММ-5ММ 018 & 022 ОРТОДОНТСКИ ИНСТРУМЕНТИ

евалуација:

DEN 525.60
Од стока
Во магацинот

2 ПАРЧИЊА ЗАГРАДАТА ВИСИНА МЕРАЧ ЦРВЕНО & СИНА БОЈА ОД 3,5 ММ-5ММ 018 & 022 ОРТОДОНТСКИ ИНСТРУМЕНТИ.ИСТО КАКО СЛИКА.ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ.БОЈА : ЦРВЕНА & СИНА.НАПРАВЕНИ ОД СТРАНА НА ДДП.ДДП 2 ПАРЧИЊА ЗАГРАДАТА ВИСИНА МЕРАЧ ЦРВЕНО & СИНА БОЈА ОД 3,5 ММ-5ММ 018 & 022 ОРТОДОНТСКИ ИНСТРУМЕНТИ.

Детални спецификации

Додатоци на производи