.

.

9/3 Компјутери/Set СДС Плус месо тело Дупка Видов Машина Конкретни Цемент Ѕид Дупка Видов Вежба Битови Професионални Дијамант Дупка Видов за Тули Конкретни Цемент Ка?

9/3 Компјутери/Set СДС Плус месо тело Дупка Видов Машина Конкретни Цемент Ѕид Дупка Видов Вежба Битови Професионални

евалуација:

DEN 1488.00
Од стока
Во магацинот

8 kg Delivery : 1 x вежба малку Ø 30 mm1 x вежба малку Ø 40 mm1 x вежба малку Ø 68 mm1 x вежба малку Ø 80 mm1 x вежба малку Ø 100 mm2 x центар вежба Ø 8 x 1101 x СДС-Плус месо тело 300 mm1 x СДС-Max месо тело 300 mm1 x алуминиум случај".

Детални спецификации

Додатоци на производи