.

.

Магнезиум Сулфат Heptahydrate, 5 Килограми

Магнезиум Сулфат Heptahydrate, 5 Килограми

евалуација:

DEN 664.80
Од стока
Во магацинот

Производ се продава за истражување или за понатамошно производство, употреба само, не за храна или дрога.Хемиска Формула : Mg SO4 - 7 H2 O.CAS Број : 10034-99-8. Молекуларна Тежина : 246.5. CAS Број : 10034-99-8 Молекуларна Формула : Mg SO4 7 H2 O Молекуларна Тежина : 246.5.

Детални спецификации

Додатоци на производи