.

.

KFidFran 8мм 5MP F2.0 FPV CCTV Леќа на Камерата Широк Агол за CCD Камера 20x15.5mm(LxD)(8мм 5MP F2.0 FPV системи за видео надзор-Kameraobjektiv Weitwinkel für CCD-Kamera 20x15.5mm (LxD)

KFidFran 8мм 5MP F2.0 FPV CCTV Леќа на Камерата Широк Агол за CCD Камера 20x15.5mm(LxD)(8мм 5MP F2.0 FPV системи

евалуација:

DEN 2157.60
Од стока
Во магацинот

(Es ermöglicht, dass mehr von der Szene во das Foto aufgenommen wird, und funktioniert während des Tages стомакот.Опис на German8mm 5 MP F2.Оваа камера за видео надзор е погодна за сите IP камери со М12*0.5mm(Lx D)видео надзор Камера Lens Description High дефиниција слика, добра боја реставрација, и помалку нарушување.Тоа им овозможува на повеќе од сцената да бидат вклучени во фотографијата и да се врши и во текот на денот.Es ermöglicht, dass mehr von der Szene во das Foto aufgenommen wird, und funktioniert während des Tages стомакот.Оваа камера за видео надзор е погодна за сите IP камери со М12*0.KFid Fran 8мм 5 MP F2.0 FPV системи за видео надзор-Kameraobjektiv Weitwinkel für CCD-Kamera 20x15.Es ist einfach zu installieren und zu entfernen, ohne умре Инсталација und Verwendung anderer Zubehörteile zu beeinträchtigen.5mm (Lx D)Умира ist ein Kameraobjektiv мит 8 mm Brennweite.Diese системи за видео надзор-Kamera ist für alle IP-Kameras мит М12 * 0,5 мм-Halterung geeignet.5 mm планината.0 FPV CCTV Леќа на Камерата Широк Агол за CCD Камера 20x15.

Детални спецификации

Додатоци на производи