.

.

DWK Живот Науки (Kimble) (28008-25) Класа Волуметриски Колби со Snap Капа, 25 mL (Пакување од 6)

DWK Живот Науки (Kimble) (28008-25) Класа Волуметриски Колби со Snap Капа, 25 mL (Пакување од 6)

евалуација:

DEN 690.00
Од стока
Во магацинот

DWK Живот Науки (Kimble) (28008-25) Класа Волуметриски Колби со Snap Капа, 25 m L (Пакување од 6).KIMAX колба да се калибрира contain.Class На точноста, но без сериски број.Се снабдува со полиетилен snap капа.Дизајниран од ASTM Спецификација E288.

Детални спецификации

Додатоци на производи