.

.

Ribonuclease А, Говеда Панкреасот, 1 Грам

Ribonuclease А, Говеда Панкреасот, 1 Грам

евалуација:

DEN 1730.40
Од стока
Во магацинот

Производ се продава за истражување или за понатамошно производство, употреба само, не за храна или дрога.CAS Број : 9001-99-4. Молекуларна Биологија Одделение Ribonuclease А е во суштина слободни на DNase и protease активности.Погодни за употреба во отстранување на РНК и ДНК во нуклеинската киселина апликации и каде што други ензими се користат или се непроменети протеини треба да се обнови.Chromatographically прочистена и доставени како lyophilized во прав.Дејност : ?2,500 единици/mg (сува тежина) CAS Број : 9001-99-4.

Детални спецификации

Додатоци на производи