.

.

Acrylamide/бис-Acrylamide, 19:1 Односот Решение, 1 Литар

Acrylamide/бис-Acrylamide, 19:1 Односот Решение, 1 Литар

евалуација:

DEN 952.80
Од стока
Во магацинот

Производ се продава за истражување или за понатамошно производство, употреба само, не за храна или дрога.CAS Број : 79-06-1; 110-26-9; 7732-18-5. 40% од решение содржи 38% (w/v) Acrylamide и 2% (w/v) бис-Acrylamide за мономер да crosslinker сооднос од 19 : 1. CAS Број(s) : 79-06-1; 110-26-9; 7732-18-5.

Детални спецификации

Додатоци на производи