.

.

Коензим А Trilithium Сол [Ацетил Коензим А, Trilithium Сол], 50 Милиграми

Коензим А Trilithium Сол [Ацетил Коензим А, Trilithium Сол], 50 Милиграми

евалуација:

DEN 765.60
Од стока
Во магацинот

Производ се продава за истражување или за понатамошно производство, употреба само, не за храна или дрога.Хемиска Формула : C21 H33 N7 O16 P3 SLi3. CAS Број : 18439-24-2. Молекуларна Тежина : 785.4. Коензим А (Грб, Co ASH, HSCo A) е коензим која овозможува ензимски acyl-група трансфер реакции и поддржува синтеза и оксидација на масни киселини.Грбот е вклучен во механизмите на широк спектар на ензими.Производот обично бродови во 24 часа.Овој производ е продаден за лабораториски истражувања употреба.Супстанција Име : Ацетил Коензим А, Trilithium Сол CAS Број : 18439-24-2 Молекуларна Формула : C21 H33 N7 O16 P3 SLi3 Молекуларна Тежина : 785.4 (Anhydrous) Хемиска Чистота : 93% Растворливи во : Вода Продавница на : -20°C.

Детални спецификации

Додатоци на производи