.

.

Натриум Diatrizoate Dihydrate, 500 Грама

Натриум Diatrizoate Dihydrate, 500 Грама

евалуација:

DEN 15134.40
Од стока
Во магацинот

Производ се продава за истражување или за понатамошно производство, употреба само, не за храна или дрога.Хемиска Формула : C11 H8 I3 N2 Na O4 - 2 H2 O.CAS Број : 737-31-5. Молекуларна Тежина : 671.9. CAS Број : 737-31-5 Молекуларна Формула : C11 H8 I3 N2 Na O4 x H2 O Молекуларна Тежина : 671.9.

Детални спецификации

Додатоци на производи