.

.

abcGoodefg ФБИ Стил Надзор на Тајните Слушалката Слушалката Микрофон за HYT (Hytera) Радија Motorola radioa CLS1110 CLS1410 CLS1413 CLS1450 CLS1450C CP200 PR400 CP100 ТЦ-500 (10 Парчиња)

abcGoodefg ФБИ Стил Надзор на Тајните Слушалката Слушалката Микрофон за HYT (Hytera) Радија Motorola radioa

евалуација:

DEN 719.52
Од стока
Во магацинот

ФБИ Стил НАДЗОР на Тајните Слушалката Слушалката Микрофон За HYT (Hytera) Радија 2-pin.Скриени микрофон внатре switch PTT, 1 резервни пластични earbud вклучени.ТЦ-300, ТЦ-320, ТЦ-446 S, ТЦ-500, ТЦ-505, ТЦ-508, ТЦ-518, ТЦ-580, ТЦ-600, ТЦ-610, ТЦ-618, ТЦ-620, ТЦ-626, ТЦ-700, ТЦ-700 Ex PLUS, ТЦ-900. Компатибилен Motorola 2-pin Модели : СЕКИРА Серија : AXV5100, AXU4100. CP Серија : CP040, CP88, CP100, CP110, CP125, CP140, CP150, CP160, CP180, CP200, CP250, CP300.

Детални спецификации

Додатоци на производи