.

.

MACHEREY-NAGEL 723368.25 LIPODEX E Посебни Capillary Колони за GC, Должина: 25 m, 0.25 mm ID

MACHEREY-NAGEL 723368.25 LIPODEX E Посебни Capillary Колони за GC, Должина: 25 m, 0.25 mm ID

евалуација:

DEN 276.00
Од стока
Во магацинот

Regioselective alkylation и/или acylation на хидроксилни групи доведува до lipophilic фази со различни enantioselectivity, кои се добро прилагодени за GC enantiomer анализи.Предност : многу соединенија може да се анализира без derivatization.Max.температура за isothermal операција 200 °C, макс.температура за кратко isotherms во температурата програма 220 °C. Земја на потекло : Германија.Голем број на separations да се оствари, сепак, тоа не е можно да се направи општа претпоставка, која фаза би можел да се реши дадена поделба задача.Дури и за соединенија со мали структурни разлики или во рамките на хомологни серии можат да бидат сосема различни.Описите подолу е листата на некои од типичен separations е можно со поединечни фази.

Детални спецификации

Додатоци на производи