.

.

waveshare 4G / 3G / GNSS КАПА за Малина Пи Нула/Нула W/Нула WH/2B/3Б/3Б+/4B,Jetson Нано врз Основа на SIM7600A-H Поддржува Dial-up, Телефонски Повик, SMS, MMS, e-Mail, TCP, UDP, DTMF, HTTP, FTP

waveshare 4G / 3G / GNSS КАПА за Малина Пи Нула/Нула W/Нула WH/2B/3Б/3Б+/4B,Jetson Нано врз Основа на SIM7600A-H

евалуација:

DEN 1729.44
Од стока
Во магацинот

3 V или 5 V преку скокач;Autobauding baudrate : 9600bps ~ 115200bps.8 V/3 V SIM картичка,2x LED индикатори, лесна за следење на работниот статус.Збег UART контрола игли, за да се поврзеш со домаќинот одбори како Arduino/STM32,слотот за SIM картичката поддржува 1.Моќ извира покриени од еден ден.Одборот USB интерфејс, за тестирање НА Наредби, да се добие GPS позиционирање на податоци, и така натаму,одборот CP2102 да USB UART конвертор, за сериски дебагирање;Baudrate : 300bps ~ 4 Mbps (стандардно : 115200bps). 25 TER команда во собата).Можете да се поврзете оваа 4 G модул со компјутер, да сурфате на Интернет или да го закачите на Малина Пи да им се овозможи на функции како 4 G висока брзина на конекција, безжична комуникација, упатување телефонски повик, испраќање на SMS порака, глобално позиционирање, итн.Поддржува GPS, Bei Dou, Глонасс, LBS на базна станица за позиционирање,го поддржува SIM апликација toolkit : САБ Класа 3, USAT,контрола преку НА команди (3 GPP TS 27.

Детални спецификации

Додатоци на производи