.

.

Синтетички Џеб Филтер за Воздух, 24x24x20, MERV 13, Мин. Количина 4 (4 Парчиња)

Синтетички Џеб Филтер за Воздух, 24x24x20, MERV 13, Мин. Количина 4 (4 Парчиња)

евалуација:

DEN 10167.12
Од стока
Во магацинот

'Џеб Филтер за Воздух, Медиумите Розова Боја, Филтер Ефикасност - Филтри за Воздух за 85 Проценти, MERV 13, 24x24x20 Номинална Филтер Големина, Номинална Висина 24 Во., Номинална Ширина 24 Во., Номинална Длабочина Во 20., Број на Џебовите 10, Филтер за Воздух Медиуми Синтетички Тип, Капацитет CFM 2000, Проток на Воздух 500 fpm, Конечна Отпор 1 Во.WC, Рамка Материјал 24 ga.Поцинкуван Челик, Големината На Рамката 13/16 Во., Max.Темп. 150 Степени F, Синтетички Материјал, Самата Длабочина Во 20., Актуелната Висина 23-3/8 Во., Вистински Ширина 23-3/8 Во.'.

Детални спецификации

Додатоци на производи