.

.

Hewlett-Packard HPE 960 GB Цврста Состојба Диск - САС (12Gb/s САС) - 3.5 Вози - Мешана Употреба - 3 DWPD - 5250 ТБ (TBW) -

Hewlett-Packard HPE 960 GB Цврста Состојба Диск - САС (12Gb/s САС) - 3.5 Вози - Мешана Употреба - 3 DWPD - 5250

евалуација:

DEN 13800.00
Од стока
Во магацинот

Земја на Потекло : КИНА.Пакетот Должина на Производот е 254.0 милиметри.Пакетот Ширина на Производот е 219.2 милиметри.Пакетот Висина на Производот е 145.8 милиметри.Hewlett-Packard HPE 960 GB Цврста Состојба Диск - САС (12 Gb/s САС) - 3. 5 Вози - Мешана Употреба - 3 DWPD - 5250 ТБ (TBW) -.

Детални спецификации

Додатоци на производи