.

.

2900 парчиња SMD 1206 0805 0603 Компонента Асортиман, Отпорник, Capacitor, Диоди, Транзистори, OpAmp, IC, Лемење, ПХБ, SMT Лемење Избрани за Полнење

2900 парчиња SMD 1206 0805 0603 Компонента Асортиман, Отпорник, Capacitor, Диоди, Транзистори, OpAmp, IC, Лемење,

евалуација:

DEN 1679.76
Од стока
Во магацинот

13 компјутери Трим Садови, PCB адаптер, SMD Лемење Совет, 0.Огромен SMD 1206 0805 0603 Компоненти Асортиман, 2800 парчиња SMD комплет.4 mm Лемење, Пинцети, Обука ПХБ.7 у 10u 22u Диоди 200 20 компјутери секој 10 компјутери 1n4001 1n4004 1n4007 UF4007 1n5819 SR240 FR107 1n5822 SR360 SR260 FR207 SB1100 SR2200 SR2100 SR3100 SS510 SR160 ES1 J ES1 D ES1 M Zener Диоди 100 компјутери секој 10 10 компјутери 2.4 mm Лемење Пинцети Обука PCB Комплет.8 10 22 47 75 100 220 470 750 М : 1 M 0603, 30 едни со 20 компјутери : Ω : 0 1 10 22 33 47 75 100 220 330 510 750 К : 1 2 2.Сè доаѓа во компактен случај и многу корисна.6 V 10 V 12 V 20 V 30 V Transistors 180 компјутери 18 секој 10 компјутери S9012 S9013 S9014 S9015 S9018 A1015 C1815 A42 A92 2 N222 S8050 S8550 5551 5401 A733 C945 2n3904 2n3906 Led диоди 75 компјутери 1206 0805 0603 секоја боја 5 компјутери : црвено, зелено и сино жолта боја бела Трим '3362' Potentiometers 13 компјутери 13 секој 1 buc 100Ω 200Ω 500Ω 1 K 2К 5 K 10 K 50К 20 K 100 K 200 K 500 K 1 M Opamps 9 компјутери 5 секој 2 парчиња LM741 еден, LM358 dual, NE5532 двојно аудио (1pcs), LM324 quad, LM386 моќ amp IC Semiconductors 16 компјутери 8 секое 2 парчиња NE555 C4017 DB107 S ULN2003 EL817 C EL357 78 M05 CJ78 L05 PCB Адаптери 3 типови на секој 3 компјутери SOP8>DIP8, SOT223,SOT-89>TO92, SOT23>TO92 Заглавија Лемење Совет 0.5 10 33 47 51 75 100 220 330 510 750 М : 1 M Кондензатори 520 компјутери 0805, 28 секој 10 компјутери : 1p 2p 4.7 у 10u 22u 0603, 12 секое 12 компјутери : 100p 1n 10n 0.Она што Ќе Добиете : Отпорници 1600 компјутери 1206, 30 едни со 20 компјутери : Ω : 0 1 3.

Детални спецификации

Додатоци на производи