.

.

Siemens 3TK28 26-2BB42 Безбедност Реле, За Итни Стоп и Заштитни Врати, Избор на Параметри, Пролет Натоварени Терминали, 45mm Ширина 45mm Ширина, 24VDC Оценет Напон

Siemens 3TK28 26-2BB42 Безбедност Реле, За Итни Стоп и Заштитни Врати, Избор на Параметри, Пролет Натоварени

евалуација:

DEN 1435.20
Од стока
Во магацинот

Безбедност реле за итни стоп апликации, избор на параметри. 24 VDC напон.Пролет-натоварени терминали.УЛ Наведени и АДС уверение за обезбедување на квалитетот.Siemens произведува електронски производи за автоматизација на зграда, индустриски дискови, осветлување, енергија генерација, медицинска опрема, и железнички превоз.Компанијата, основана во 1847 и со седиште во Германија, ги исполнува Меѓународните Стандарди Организација (ISO) стандарди 14001, 9001 и ТС 16949.

Детални спецификации

Додатоци на производи