.

.

Писмо Одбор Писма,645 ПРЕД-Намалување на Карактери (3/4 и 1 Инч,Бела) Со Сортирање Лента

Писмо Одбор Писма,645 ПРЕД-Намалување на Карактери (3/4 и 1 Инч,Бела) Со Сортирање Лента

евалуација:

DEN 359.76
Од стока
Во магацинот

Отстранлив dividers : мрежа во внатрешноста на кутијата може да се помести, па можете да ја прилагодите dividers да се создаде свој големина.Големина На : 1 & 3/4 Inch Quantity : 645 PCSWhite 3/4 Инчи : 304 Компјутери.ЧУВСТВУВАВ ПИСМО ОДБОР LETTERSAll Букви Се Организираат по Азбучен Ред !!!НАДГРАДБА НА ГОЛЕМИНИ : 1 ИНЧЕН & 3/4 ИНЧИ !!!Рачно Пре-Сече Писма Со Сортирање На Послужавник.Emojis и Симболи : 70 PCSCursive Дена од Неделата и Месеци : 19 КОМПЈУТЕРИ.Белата 1 Инчен : 252 Компјутери.Чувствував Писмо Одбор Букви : 645 ПРЕ-Сече Ликови,Бели Пластични Писма - во 2 Големини.ПИСМА ВНАТРЕ-3/4 Инчи : 304 КОМПЈУТЕРИ + 1 Инчен : 252 КОМПЈУТЕРИ + Emojis и Симболи : 70 КОМПЈУТЕРИ + Cursive Дена од Неделата и Месеци : 19 КОМПЈУТЕРИ. Секој Сет На 126 КОМПЈУТЕРИ 1 Инчен Писма, Вклучително и : А - 6, Б - 2, С - 2, D - 2, E - 7, С - 2, Г - 2, H - 3, I - 6, J - 1, К - 1, L - 4, М - 3, N - 4, O - 6, П - 3, П - 1, R - 4, S - 4 Т - 4, У - 4, V - 1, W - 2, X - 1, Y - 2, Z - 1, 0 - 2, 1 - 2, 2 - 2, 3 - 2, 4 - 2, 5 - 2, 6 - 2, 7 - 2, 8 - 2, 9 - 2,И Симбол : 28 КОМПЈУТЕРИ.

Детални спецификации

Додатоци на производи